- Mahdotonta! sanoi epäilys.
- Vaarallista! sanoi pelko.
- Turhaa! sanoi järki.
- Yritä kuitenkin, kuiskasi sydän. ♥

perjantai 30. maaliskuuta 2012

Tunnustus

Sain Pikku Pimpuloiden Harrietilta tämän tunnustuksen:




Liebster tarkoittaa "rakkain" tai "rakastettu", mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille joilla on alle 200 seuraajaa.
Tunnustuksen säännöt:

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen!

Olen yllättynyt ja otettu tästä tunnustuksesta, kiitos Harriet! :) Löysin itse hänen bloginsa toisen blogin, Mietteitä Metsärannasta kautta, jonka löysin Metsärannan Emännän käytyä kommentoimassa minun blogiani. Nämä kaksi uutta seuraamaani blogia kertovat molemmat adoptiosta (adoptio)vanhemman näkökulmasta. Kiitos siitäkin, on mukava lukea teidän ajatuksianne adoptiosta ja lapsista sekä elämästä ylipäätään. Avartavat näkökantaa tähänkin asiaan, tämä on loppujen lopuksi ihan uusi asia minulle; enhän ole osannut olla adoptiolapsi pienenä kun en ole tiennyt olevani adoptoitu.

Annan sitten tämän tunnustuksen eteenpäin seuraavasti:
  •  Mietteitä Metsärannasta, kirjoittajalla on hauska tapa kirjoittaa (adoptio- ja sijais)äitiydestä sekä lapsistaan. Hauska kertomuksen muotoon puettu kirjoitustapa!
  • Takkirauta kirjoittaa pisteliään nerokkaasti kaikenlaisesta mitä maailmalla ja Suomessa tapahtuu. Asiantuntevan oloista pohdintaa, tekisi mieleni tietää mitä hän tekee ammatikseen?! (vink vink)
  • Charming Nails, kynsi- ja käsimaailman kärki bloggaaja! Täältä saa paljon kauneudenhoitoon ja meikkaukseen, lakkaukseen ja tuotteisiin liittyvää tietoa. Olen saanut innoitusta ja terapiaa tätä blogia lukiessani, kiitos hirvittävästi että kirjoitat tätä edelleen vaikka sinullakin oli vaikeita hetkiä! (tässä blogissa tosin on huimasti yli 200 lukijaa, mutta en voi olla antamatta tätä tunnustusta, koska tämä vaan on niin hemmetin hyvä!)
  • Kaunis elämä, aloitteleva bloggaaja, jonka elämästä ei puutu vauhtia ja kauniita ja ihania asioita. Kiitos kun olet, henkinen sisareni! Odotan lisää postauksia!
  • Vasta paistettu pulla, työmuurahainen niin kotona kuin töissään. Osaa tehdä kaiken ja hänen mielipiteitään ja vinkkejään kuuntelen. Tarinaa elämisen vaikeudesta, kun kaikki ei mene ihan niinkuin Strömsössä vaikka ulospäin siltä näyttäisikin.

5 kommenttia:

  1. Aijaa! Enpä olis heti hoksinut! Sun analyysit on niin syväluotaavia, että ajattelin sun olevan humanistisen alan ammattilainen! Mutta ehkäpä sun "kylmiin faktoihin" perustuva ammatillisuus saa sut näkemään niin teräksen terävästi mikä tässä maailmassa mättää ja mikä ei sekä minkälaisia ihmiset on.

    VastaaPoista
  2. Olet rohkea! Seuraan mielenkiinnolla blogiasi ja mitä seuraavaksi tapahtuu!Imen itseeni adoptiolapsen tuntoja ja otan ne varastoon myöhemmän varalle! Toivon sinulle kaikkea hyvää! Kiitos blogistasi!

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos kauniista sanoistasi ja tunnustuksesta <3

    VastaaPoista
  4. Vasta paistetun pullan kirjoittaja kiittää lämpimästi tunnustuksesta.

    VastaaPoista

Mikäli haluat kirjoittaa minulle suoraan voit tehdä sen osoitteeseen iida.maalahti@gmail.com