- Mahdotonta! sanoi epäilys.
- Vaarallista! sanoi pelko.
- Turhaa! sanoi järki.
- Yritä kuitenkin, kuiskasi sydän. ♥

perjantai 5. elokuuta 2011

Kohtaamisen jälkeen..

Viikko sitten lähdin Kohtaamiseen Kantturaan. En tiennyt mitä odottaa; ensimmäinen retriitin tapainen juttu, jossa kaikki osallistujat ovat ventovieraita. Jännitti mutta mitä lähemmäs ajoin tilaa, tunsin oloni rauhalliseksi ja kun pääsin perille oli ihan kuin olisin tuntenut ne ihmiset aina!

Porukka oli teosofista henkeen ja vereen. Oli neo-kalevalaista runoutta kirjoittava filosofi, oopperalaulaja ja selvennäkijä sekä ihmisiä ihan miltä alalta tahansa. Tästä 15-20 hengen ryhmästä enemmistö oli miehiä ja he lähes kaikki yli 50v. Oli todella mielenkiintoinen ja kultturelli viikonloppu!

Keskustelin selvennäkijän kanssa adopitiostani ja hän sanoi, että voi olla että menee hyvinkin kauan, ennen kuin biologinen synnyttäjäni ottaa minuun yhteyttä. Voi vaatia vuosia! Hän ehdotti, että lähettelen hänelle aina joulukortteja ja synttärikortteja jne missä kerron, että ajattelen häntä ja haluaisin tavata tai olla yhteydessä muuten. Aion toteuttaa tämän.

Jos Kerttu luet tämän, niin haluan sinun tietävän että haluan kuulla sinusta edes kerran. Haluaisin nähdä kuvasi. Mikäli et halua pitää yhteyttä niin tietysti hyväksyn asian enkä häiritse sinua enempää, mutta minusta tuntuu siltä että minulla on oikeus saada sinulta edes yksi kirje tämän elämän aikana. Olen "asunut" sinussa 9kk ja siksi haluaisin tietää mistä ole biologisesti tullut. Edes yksi kirje, sitten en häiritse sinua enää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikäli haluat kirjoittaa minulle suoraan voit tehdä sen osoitteeseen iida.maalahti@gmail.com