- Mahdotonta! sanoi epäilys.
- Vaarallista! sanoi pelko.
- Turhaa! sanoi järki.
- Yritä kuitenkin, kuiskasi sydän. ♥

lauantai 9. heinäkuuta 2011

Biologisia sukulaisia

Lähes heti kun sain tietää adoptiostani päätin etsiä sisaruksiani. Sinällään en siinä vaiheessa ajatellut haluavani tavata biologista synnyttäjääni, mutta nyttemmin mietin että olisi mukava kuulla hänen elämäntarinansa. Onneksi meillä on Facebook ja Google.

Google ei antanut minulle mitään tietoja juuri Kertusta, mutta kyllä sieltä muita Önnönnöitä löytyi. Väestörekisterikeskuksen nimilistan mukaan Önnönnöitä on Suomessa alle 19 kpl ja entisenä nimenä se on alle viidellä (minä kuulun tähän porukkaan). Facebookista löysin muutamia Önnönnöitä ja pistin parille miehelle viestiä. Naisille en uskaltanut laittaa, koskapa he eivät välttämättä ole syntyjään Önnönnöitä, joten eivät vältäämättä mitään tiedäkään asiasta. Miehiltä en ole saanut vastausta.

Sitten löysin erään naispuolisen Önnönnöön ja laitoin viestiä. En meinannut saada vastausta ja tietysti, impulsiivinen kun olen, pistin myös kaveripyynnön, ja siihen henkilökohtaisen viestin missä kerroin laittaneeni viestiä. Fb:ssä on tullut päivitys, jolloin kaikkien "ei kavereiden" viestit menevät viesti-kansion "muut"-laatikkoon ja sitä ei moni ole hoksinut.

Sain tältä naispuoliselta henkilöltä vastauksen ja hän epäili Kertun olevan äitinsä puolisia sukulaisia, koska äiti on Önnönnöö. Kerroin hänelle sitten miksi kyselen Kertusta ja ilmeisesti hän oli äidilleen siitä sanonut, koska kohta tuli vastaus missä kerrottiin että Kerttu on luultavammin äitinsä serkku, jota äiti ei ole nähnyt pitkiin aikoihin. Minä löysin pikkuserkkuni! :) Aivan mahtava fiilis, mulla on ensimmäinen sukulais-Önnönnöö! Sain vielä neuvon kääntyä pikkuserkkuni enon puoleen, joka tietää enemmänkin Önnönnöiden käänteistä. Laitoin viestiä hänellekin sekä kaveripyynnön, missä kerroin tästä viestistä. En ole vielä saanut vastausta, luulen sen johtuvan siitä että mies asuu toisella puolella maapalloa ja on vanhempi; tuskin siis käyttää NIIN aktiivisesti fb:tä kuin nuoret.

Fiilis on tosiaan mahtava. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikäli haluat kirjoittaa minulle suoraan voit tehdä sen osoitteeseen iida.maalahti@gmail.com