- Mahdotonta! sanoi epäilys.
- Vaarallista! sanoi pelko.
- Turhaa! sanoi järki.
- Yritä kuitenkin, kuiskasi sydän. ♥

tiistai 24. huhtikuuta 2012

Isosti serkkuja

Pyysin syntymäpaikkakuntani seurakunnasta virkatodistuksen koskien biologista isääni. Sain kaksi A4-kokoista paperia täynnä nimiä! Wau!

Biologisia setiä minulla on neljä ja heidän lisäkseen yksi täti. Osa on jo edesmenneitä, osa elää. Heillä on kaikilla yhteensä 11 tunnustettua lasta. Sitten olemme minä ja serkkuni. Kaikkiaan siis 13 serkusta! Wau! Biologinen isäni ja hänen sisaruksensa ovat kaikki syntyneet joko 1920- tai 30-luvuilla, eli serkkunikin ovat itseäni jonkin verran vanhempia.

Virkatodistuksessa näkyy asuinpaikkakunnatkin ja yllätyksekseni eräs serkuista asuu tässä lähellä. Hieno homma! Pistin hänelle sähköpostia ja nyt odottelen mitä hän vastaa. Olisi mukava tavata myös siittäjän puoleista sukua ja tutustua heihin paremmin. Nyt sitten odotellaan, jälleen, jännityksessä, innoissaan. :) Tuttua! :D

Kesällä menen käymään setäni luona, hän kutsui minut mökilleen soittaessaan minulle syksyllä. Odotan tätä vierailua kovasti! On mukava tutustua myös siihen puoleen biologista sukuaan ja kuulla suvun ja ihmisten vaiheista.

1 kommentti:

Mikäli haluat kirjoittaa minulle suoraan voit tehdä sen osoitteeseen iida.maalahti@gmail.com