- Mahdotonta! sanoi epäilys.
- Vaarallista! sanoi pelko.
- Turhaa! sanoi järki.
- Yritä kuitenkin, kuiskasi sydän. ♥

torstai 14. marraskuuta 2013

Adoption jukisuudesta

Syyskuussa sain kyselyn osallistua haastatteluun Voi hyvin-lehdelle. Tottahan toki osallistuin ja niin toimittaja sitten soitti ja teki puhelinhaastattelun. Koska välimatkaa on Oulusta Helsinkiin jonkin verran, sovimme että lähetän omista kuva-arkistoistani kuvan juttuun.

Eilen, 13.11.13, se juttu sitten ilmestyi Voi hyvin-lehden teema-sivuilla aiheella "perhesalaisuudet". Teeman alla oli toinenkin "salainen sisko", joka oli ottanut veljeensä yhteyttä ja sai näin 60-vuotiaana sitten kaksi siskoa ja veljen. Kyllä meitä vaan tuntuu joka kiven ja kannon kolosta pompahtelevan esille, tahdottiin tai ei! Lehden toinen "salainen sisko" oli koko perheen sisarusten parissa iloinen yllätys.

Minusta oli hienoa, että sain laittaa yhden rakkaimmista valokuvistani tuohon artikkelin matkaan. Kuvassa olen veljeni kanssa vain viikko sen jälkeen kun olin puhunut hänen kanssaan ensimmäistä kertaa elämässäni.

On hienoa, että adoptiosta kirjoitetaan koko ajan enemmän ja enemmän, nimenomaan kotimaisesta adoptiosta. Olemme olleet aikalailla vaiettu aihe, lähes tabu. Lisää vaan ääntä adoptiosta! Se ei ole milläänlailla hävettävä tai piiloteltava aihe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikäli haluat kirjoittaa minulle suoraan voit tehdä sen osoitteeseen iida.maalahti@gmail.com